QUI SOM?

 

 

Retail Property Management està especialitzada en inversió en locals comercials.

 

Som un grup consultor, amb acords amb advocats, enginyers i arquitectes amb una dilatada experiència en el sector immobiliari de la distribució comercial. Emprem una metodologia concreta de gestió, basada en el coneixement comercial, financer, legal i tècnic del sector. Els nostres clients: Inversors Privats, Societats Patrimonials, Family Office, Fons d’Inversió i Institucions.

 

Gestionem les nostres bases de dades del mercat immobiliari de locals comercials, operacions tancades, ratis de repercusió de renda y de venda, yields, caprates, tendencies que junt als diferents escenaris de sensibilitat de les nostres anàlisis financeres, a les normatives urbanístiques, i a les limitacions tècniques, ens permet oferir l’assessorament òptim en la presa de decisions de la propietat.

 

L’Iñaki Tombas és Director de la companyia. Durant 20 anys ha consagrat la seva carrera professional a l’assessorament immobiliari empresarial, i és especialista en análisi de inversions, reestructuració de carteres, consultoria estratègica, operacions d’inversió, anàlisi de valoració, i estudis de mercat. Compta amb una contrastada experiència en promoció immobiliària. Ha publicat diferents articles, newsletter, i blocs. La nostra especialització ens permet oferir el millor servei.